El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

captcha


Muros Dolmen gracies a la nostra logística de transport, amb els nostres camions, tan dumpers, com 4 eixos amb grua incorporada, com camions banyera amb grua pinça incorporada…oferim un servei de venta i transport de qualsevol tipus de pedra: Granit, Arenisca, Marmolàrea i Caliça, directament al client sense intermediaris. Som proveïdors de pedra i murs; gracies als acords que tenim amb les pedreres que ens subministren la pedra, podem garantir la millor selecció del mercat, degut a que som nosaltres mateixos els que escollim pedra a pedra les millors de cada tipus.


Camions amb grua pinça per a la càrrega autònoma o la col·locació de murs de rocalla de molta complexitat.


Transport de qualsevol tipus de material de construcció, graves de diferents tipus i mides, terres des de sorra fina, passant per sauló…tot això per el replenat i compactat dels murs, assegurant així la major seguretat per els mateixos i per la seva optima filtració de aigües pluvials, per això comptem amb tot tipus de camions, passant per camions petits tipus Dumper, fins a camions tràiler amb grua i pinça incorporades.
Tenim a disposició dels nostres clients graves reciclades, vigilant el medi ambient, de qualsevol tipus i mides, utilitzades per el drenatge de les esculleres de pedra natural.

Zona Privada Powered By Agencia Marketing Online